Hur man Vrid Bakgrund på en iPhone

December 9

Hur man Vrid Bakgrund på en iPhone


Apples iPhone kommer med appen Foton förinstallerat. Du kan välja en bild från Kamerarulle eller album att använda som bakgrundsbild. Tyvärr gör programmet Foton kan du inte rotera någon av de bilder som finns lagrade på enheten. Använda program från App Store för att rotera bilder på iPhone.

Instruktioner

Adobe Photoshop Express

1 Tryck på "App Store" -ikonen på iPhone startskärmen, följt av "Sök" längst ner på App Store-fönstret. Skriv "Adobe Photoshop Express" i sökfältet och tryck på alternativet "Sök".

2 Tryck på "Adobe Photoshop Express" -ikonen i listan över sökresultat. Tryck på "Free" -knappen följt av "Install".

3 Tryck på "Adobe Photoshop Express" programikon på iPhone startskärmen.

4 Tryck på "Välj Foto" alternativet, följt av namnet på fotoalbum som innehåller tapeten du vill rotera. Tryck på bilden för att öppna den i Adobe Photoshop Express.

5 Tryck på "Pencil" ikonen för att få upp en lista med fotoredigeringsalternativ. Tryck på "Crop" i det övre vänstra hörnet av programfönstret och välj "Rotera" från rullgardinsmenyn.

6 Placera två fingrar på iPhone-skärmen och vrider fingrarna för att rotera bilden till önskad vinkel. Tryck på "OK" för att spara ändringarna.

7 Tryck på "Spara" ikonen för att spara den nya roterade bilden.

8 Tryck på "Bilder" ikonen på iPhone startskärmen, följt av "kamerarullen" eller ett albumnamn. Tryck på roterade tapeten att öppna bilden i programmet Foton.

9 Tryck på "Action" -ikonen i det nedre vänstra hörnet av foton fönstret och välj "Använd som skrivbordsunderlägg" alternativ från menyn. Tryck på "Set" för att ställa in nya roteras bakgrundsbild som din iPhone bakgrundsbild.

i Vrid-bild

10 Tryck på "App Store" -ikonen på iPhone startskärmen, följt av "Sök". Skriv "i Vrid foto" i sökfältet och klicka på "Sök". Tryck på "i Vrid foto" -ikonen i listan över sökresultat. Tryck på "Free" -knappen följt av "Install" för att installera programmet.

11 Tryck på "i Vrid Photo" programikon på iPhone startskärmen för att starta programmet. Tryck på "Ny" -knappen i nedre högra hörnet av programfönstret, följt av "välja mellan Library" alternativet.

12 Tryck på fotoalbum som innehåller bakgrundsbilden du vill rotera, följt av ikonen bakgrundsbilden för att öppna bilden i i Vrid bildprogram.

13 Tryck på "Rotera vänster" för att rotera bilden till vänster. Tryck på "Rotera höger" -knappen för att rotera bilden till höger. Tryck på "Spara".

14 Tryck på "Bilder" ikonen på iPhone startskärmen, följt av "kamerarullen" eller ett albumnamn. Tryck på roterade tapeten att öppna bilden i programmet Foton. Tryck på "Action" -ikonen i det nedre vänstra hörnet av foton fönstret och välj "Använd som skrivbordsunderlägg" alternativ från menyn som visas. Tryck på "Set" för att ställa in nya roteras bakgrundsbild som din iPhone bakgrundsbild.

foto Rotera

15 Tryck på "App Store" -ikonen på iPhone startskärmen, följt av "Sök". Skriv "Foto Rotera" i sökfältet och tryck på alternativet "Sök". Tryck på "Photo Rotera" -ikonen i listan över sökresultat. Tryck på "Free" -knappen följt av "Install" för att installera programmet.

16 Tryck på "Photo Rotera" programikonen på iPhone startskärmen för att starta programmet. Tryck på knappen "Välj bild" i det nedre vänstra hörnet av programfönstret.

17 Tryck på fotoalbum som innehåller bakgrundsbilden du vill rotera, följt av ikonen bakgrundsbilden för att öppna bilden i foto Rotera ansökan.

18 Tryck på "Rotera vänster" för att rotera bilden till vänster. Tryck på "Rotera höger" -knappen för att rotera bilden till höger. Tryck på "Spara", följt av alternativet "Just Spara" för att spara bilden.

19 Tryck på "Bilder" ikonen på iPhone startskärmen, följt av "kamerarullen" eller ett albumnamn. Tryck på roterade tapeten att öppna bilden i programmet Foton. Tryck på "Action" -ikonen i det nedre vänstra hörnet av foton fönstret och välj "Använd som skrivbordsunderlägg" alternativ från menyn som visas. Tryck på "Set" för att ställa in nya roteras bakgrundsbild som din iPhone bakgrundsbild.