Hur man byter ett batteri i en Nuvi 660

August 4

Nuvi 660 GPS, som utvecklats av Garmin, ger sinnesfrid när du navigerar obekant område med funktioner såsom inbyggda kartor parade med röst turn-by-turn navigering. Nuvi har också ett inbyggt uppladdningsbart batteri, så att du kan ta det på språng, om så önskas. Liksom alla uppladdningsbara batterier, 660 dör så småningom. Men, till skillnad från andra Nuvis är 660 batteri förseglat inne i GPS, vilket innebär att du kan inte ta bort den. I stället är det enda sättet att ersätta en urladdat batteri för att skicka din Nuvi till Garmin för reparation.

Instruktioner

1 E-post (se Resurser) eller ring 1-800-800-1020 för Garmin teknisk support och informera dem om att du behöver byta ut batteriet i din Nuvi 660. Om du e-posta dem, ge ditt serienummer, returadress och telefonnummer. Om du ringer, har din Nuvi 660 till hands för att ge ditt serienummer.

2 Erhålla ett material tillståndsnummer från teknisk support. Om du använder e-post, kommer teknisk support ordna betalning i efterföljande e-postmeddelanden. Detta är spårningsnummer och måste också finnas på fraktsedel.

3 Ordna betalning. Om du använder e-post, kommer teknisk support ordna betalning i efterföljande e-postmeddelanden. Den 660 har en fast avgift reparation hastighet av $ 110, från och med oktober 2010.

4 Skicka Nuvi 660 till Garmins reparationsverkstad enligt anvisningar från teknisk support.