Så här laddar du en Samsung Bluetooth öronpropp

August 10

En Samsung Bluetooth öronpropp är en liten, trådlöst headset som används för att kommunicera på mobiltelefoner utan att använda händerna. Öronproppen och telefonen ansluter till varandra via Bluetooth och sända signaler fram och tillbaka till varandra. Samsung hörselskydd är liten och passar bekvämt i ett av öronen så att du fortfarande kan använda telefonen under körning eller bär något. Dessa proppar är batteridrivna och måste hållas laddad.

Instruktioner

1 Leta upp nätadapter som medföljde i lådan med din Samsung Bluetooth hörselskydd. Den ena änden av adaptern är stor och kan anslutas till alla vanligt vägguttag. Den andra änden av adaptern är liten och ansluts direkt i örat plugg.

2 Anslut den lilla änden av nätadaptern till "Power" ingång på sidan av Samsung Bluetooth hörselskydd.

3 Anslut den andra änden av nätadaptern i ett vanligt vägguttag, grenuttag eller överspänningsskydd i ditt hem. När du gör detta sammanhang kommer den lilla indikatorlampan på sidan av Samsung Bluetooth öronpropp börjar blinka rött.

4 Lämna din Samsung Bluetooth öronpropp som är ansluten till strömkällan tills indikatorlampan förblir rött utan att blinka. Öronproppen är fulladdad. Du kan koppla bort den från nätadaptern och använda den med telefonen igen.