Hur Återställ en i355

August 2

Hur Återställ en i355


Återställ Motorola i355 i ett av två sätt. Du kan "Reset Telefoninställningar" i vilket fall din personliga val såsom ringsignaler, tapeter, larm och andra inställningar kommer att förloras. Din adressbok och meddelanden kommer dock att förbli intakt. Ett mer radikalt alternativ är att "Reset All", som kommer att radera alla inställningar samt alla data i telefonen, inklusive poster i adressboken och meddelanden. Nollställ inte alla om du säkerhetskopiera dina data eller är säker på att telefonen inte innehåller någon viktig information som helst.

Instruktioner

1 Slå på telefonen. Tryck på "Meny" knappen och välj "Inställningar". Välj "Advanced" i menyn och välj "Återställ standardvärden." Om du vill återställa telefonens inställningar, gå till nästa steg. Om, å andra sidan, du vill återställa allt, hoppa över nästa steg.

2 Välj "Återställ inställningar" i menyn. Du kommer nu att bli tillfrågad om din sexsiffriga säkerhetskod. Om du vet att din säkerhetskod, ange det och tryck på "OK". Om du inte känner till säkerhetskoden, anger standardkoden, som är 000000. Om standardkoden inte accepteras, kontakta din operatör för att få rätt kod. Ett varningsmeddelande visas. Läs den och trycka på "Ja" för att slutföra åtgärden eller "Nej" för att avbryta. Du har nu återställa inställningarna.

3 Välj "Reset All" från menyn. Du kommer nu att bli tillfrågad om din sexsiffriga säkerhetskod. Om du vet att din säkerhetskod, ange det och tryck på "OK". Om du inte känner till säkerhetskoden, anger standardkoden, som är 000000. Om standardkoden inte accepteras, kontakta din operatör för att få rätt kod. Ett varningsmeddelande visas. Läs den och tryck på "Ja" för att slutföra åtgärden och radera alla dina personliga data samt inställningar eller tryck på "Nej" för att avbryta.