Hur man byter bränsleinjektorerna på en 1988 Buick

January 9

Hur man byter bränsleinjektorerna på en 1988 Buick


Motorn i 1988 Buick beror på ett bränsleinsprutningssystem i stället för förlegade förgasare gång användes i Buick. Genom att öppna och stänga vid exakta intervall, luft och bränsle blandas och fördelas jämnt i motorn. Bränslet kommer in i ett fack där det förbränns och släpps i tidsfördröjda pulser. Eventuella problem med detta system kommer att leda till kronisk överstegring, men lyckligtvis det tenderar att kräva lite underhåll på grund av sin enkla konstruktion. Ersättningsförfarandet kan ta så lång tid som två timmar att utföra, men du kan utföra det här jobbet själv och spara en hel del pengar.

Instruktioner

1 Koppla bort den negativa batterikabeln med hjälp av en Ratchet och uttag, börja då fordonet och ta bränsleinsprutnings säkringen från säkringsdosan. Bränsletrycket kommer att släppas när motorn dör på egen hand.

2 Klättra under bilen och ta bort motorn under-cover enheten med en Ratchet och uttag, sedan bort kylvätska drain bolt med harskramla och ingångar, och låta motorn kylvätska rinna in i tråget.

3 Unbolt spjällhuset och insugningsluften kontakt med hjälp av en Ratchet och uttag, ta bort bränsleledningarna genom att klämma flikar kontakten och dra isär dem med händerna.

4 Ta bort bränsle pulsationsdämparen med Ratchet och uttag, och dra vakuumbrytare och bränsleventilen kontakter ut.

5 Unbolt kylkompressorn, motorkabelstammen och bränslefördelaren med hjälp av Ratchet och uttag.

6 Dra de gamla bränsleinjektorerna och packningar ut, och installera den nya bränsleinjektorerna och packningar.

7 Slutför installationen genom att följa steg 1 till 5 i omvänd, sedan fylla kylvätskebehållaren, starta fordonet, låt den gå på tomgång, och leta efter läckor.