Kropps stilar av Nissan Murano

July 11

Kropps stilar av Nissan Murano


Kroppen av Murano uppmärksammar på grund av dess utmärkande vinklar och bred front och svans ändar. Oavsett om du tittar på den från sidan eller slutar, verkar det maskulina och nonchalant elegant.

2009 Nissan Murano

Klassificeras som en crossover SUV, Nissan Murano fångar ögat med sina slanka linjer och kurviga kropp. Dess sportigt utseende erbjuder fördelarna med fyra dörrar inträde och lastutrymme stort nog för sportutrustning, livsmedel eller en hel del semester shopping. Denna crossover sitter lägre till marken än traditionella stadsjeepar och är rundad vid den bakre änden, vilket gör det verkar aerodynamisk. Triangulära sido bakre fönster flankerar bagageutrymmet, optimera en snygg helhetsintryck. Den främre grillen är bred och silver med strålkastare som sträcker sig från ytterhörn upp under grillen. Kontrasten av dessa funktioner ger detta fordon en maskulint utseende framifrån.

Nissan Murano CrossCabriolet

Den nya cabriolet Murano, officiellt heter Nissan Murano CrossCabriolet, är inställd på att gå i produktion och förväntas att avslöjas för allmänheten inköp 2011. Kroppen är sportig och kantig, med accent linjer över alla fyra däcken och sträcker sig över dörrarna på båda sidor. Den övre delen av detta fordon gör att det ser mer ut som en fyradörrars sportbil än hårda topp motsvarigheter. Dess tjocka svarta tyg topp sträcker sig över förarsätet, kontakt med vindrutan ungefär halvvägs in i fönstret. Kombinationen producerad av denna släta topp möte metall bär den maskulina känsla finns på den främre änden av bilen i hela dess kropp. Bakljusen är stora och linda runt sidorna. Interiören stuga har plats för fyra, och det finns plats för bagage i bagageutrymmet även när taket är nedfällt.

2010 Murano-SL med 360 graders Value Package

2010 Murano SL med 360 graders Value Package verkar sportig, snygg och stilren vid första anblicken. Oavsett vilken färg fordon du väljer, sofistikerade 18-tums lättmetallfälgar med en metallisk ton yta ger en glamorös stil till Murano annars sportigt utseende. Denna version av crossover kommer också komplett med silver accent takrelingar, användbara för att transportera sportutrustning eller bagage. När gled upp, gör den tvådelade sektionen moonroof ljus att kasta på den eleganta interiören kabinen. Den bakre änden av 2010 Murano rundar upptill och har ett stort fönster som sträcker sig ned till bakljusen, som är bred och lindas runt baksidor. Sidoskenorna vila under botten av dörrarna, lägga till silver detaljer som drar ihop fordonets totala visuella intryck.