Verizon Dare Tricks

December 31

Att bli bekant med specifikationer och funktioner i LG Dare för Verizon kommer att avslöja några knep som hjälper dig att få ut det mesta av smartphone. Släpptes 2008, LG Dare för Verizon är en del av tillverkarens omfattande sortiment av smartphones och kommer med en mängd funktioner, inklusive en inbyggd digitalkamera och GPS-systemet.

minnes tricks

Med 148 MB förinstallerat minne, kan det hända att LG Dare för Verizon inte uppfyller dina behov. Det är där telefonens inbyggda Secure Digital-kortplats kommer in i bilden, vilket ger dig möjlighet att lägga upp till 8 GB utökat minne. Med utökat minne, kan du lägga till mer innehåll, såsom musik och foton till din enhet. Så småningom kan 8 GB inte vara tillräckligt, antingen; det är därför det är bra att komma in i vanan att regelbundet kontrollera telefonens innehåll för filer som du inte längre vill eller användning.

Batteritid tricks

LG Utmaning för Verizon presenterar en standard litiumjonbatteri som, när det är fulladdat har 1.100 milliamperetimmar av makt, ger telefonen med upp till 360 timmar, eller 15 dagar, standby och upp till 4,7 timmars taltid. Jämfört med liknande produkter på marknaden under 2011, dessa batteritid gånger rankas under 448 timmar i genomsnitt för standby och åttatimmars genomsnittet för samtalstid. Det finns knep dock som kan hjälpa dig att utöka telefonens batteritid, inkluderande begränsning av bildskärmens ljusstyrka och koppla GPS-programmet.

anslutnings tricks

Med förinstallerade Bluetooth trådlös funktionalitet, LG Dare för Verizon är utformad för att minimera den tid telefonen är ansluten till en tråd. Flera Bluetooth-profiler - såsom objekt push (OPP), telefonboksåtkomst (PBAP), handsfree (HFP) och headset (HSP) - kom med Dare, vilket ger dig möjlighet att utföra flera trådlösa funktioner. Till exempel OPP profil gör att du kan överföra filer från en enhet till en annan, medan PBAP profilen kan du dela telefonboken kontaktinformation med andra enheter. HFP och HSP-profiler ger dig möjlighet att handsfree-samtal via telefonens högtalartelefon (HFP) eller ett trådlöst headset (HSP).

meddelande tricks

Om din trådlösa serviceplan kommer med en begränsad mängd textmeddelanden, kan du dra nytta av LG Utmaning instant messaging kapacitet, vilket gör att du kan skicka och ta emot korta textmeddelanden via en Internet-anslutning. En mängd olika kunder, såsom Yahoo !, MSN och America Online, ger IM-tjänster, men måste du först skapa ett konto. Telefonen mobila e-kapacitet ger dig ständig tillgång till flera e-postkonton genom anslutning till en Internet Message Access Protocol (IMAP4) eller Post Office Protocol (POP3) server.