Vad DVR kommer att arbeta med satelliter?

November 21

Vad DVR kommer att arbeta med satelliter?


Kabel-tv var en gång den enda praktiska och billigt sätt att ta emot ett stort antal TV-kanaler. Satellit-TV blev snart allt vanligare, erbjuder rimliga och konkurrenskraftiga tv-paket. Nyare TV-kanaler mottagare, så kallade DVR, har kommit på marknaden. Nu konsumenter vill veta vad DVR kommer att arbeta med vilken satellittjänst.

DVR Identifiering

DVR står för Digital Video Recorder. En DVR fungerar som både en mottagare och en registreringsanordning. En konsument kan se en tv-show under inspelning en annan kanal. DVR använder en hårddisk, i stället för ett band eller en skiva, för inspelning. En konsument kan pausa en live-tv-show och återgå till programmet utan att missa några delar.

satellit Kompatibilitet

Konsumenter som abonnerar på en satellittjänst måste använda bolagets utsedda DVR boxar. Normalt kräver DVR hårdvara och mjukvara kompatibilitet med satelliten och anslutna ledningar för en viss satellit leverantör. konfiguration samma hårdvara och mjukvara för varje satellit kund hjälper satellitföretaget minska installations- och reparera problem, vilket resulterar i bättre kundservice.

DVR val

Satellitföretag vill hålla kunderna så länge som möjligt. Som ett resultat, satellit företag erbjuder olika DVR typer som är kompatibla med deras satellitsystem. Konsumenterna kan välja mellan DVR som håller 100 till 1000 timmar av planering. Dessutom kan DVR behålla antingen standard definition (SD) eller High Definition (HD) programmering, beroende på konsumenten.

DVR avgifter

Typiskt, satellitföretag tar ut en månadsavgift för att hyra DVR för hemmabruk. Dessutom, DVR med HD-inspelning kapacitet har vanligen högre månadsavgifter på grund av bättre kvalitet video och ljud tillhandahålls från HD. Konsumenterna måste kontrollera specifik prissättning innan de accepterar en satellit kontrakt. Varje satellit företag har sin egen individuella regler och prisstrukturer.

DVR inspelningsbegränsningar

Många satellit företag begränsar användningen av den leasade DVR Inspelning endast deras medföljande programmering. Alternativa tv källor, såsom antenner, kan inte spelas in på DVR hårddisk. Konsumenterna måste köpa en separat inspelningsenhet för att spara alternativ programmering.

Extra DVR Egenskaper

DVR funktioner fortsätter att expandera. Vissa satellitföretag locka konsumenterna till satellit långfristiga, baserat på en egenutvecklad DVR typ. Vissa nyare DVR strömma Internet ger tillgång till DVR inspelade program via mobila enheter såsom smarta telefoner och surfplattor. Dessutom är vissa DVR möjliggöra en extern hårddisk fäste för mer programmering lagringsutrymme.