Hur man Förstärk en TV-antenn mottagare

January 15

Hur man Förstärk en TV-antenn mottagare


Satellit och kabel-tv har eliminerat en stor del av behovet av antenner. Men för personer utan dessa tjänster, eller som vill titta lokala kanaler som satellitoperatören inte bär, är en antenn fortfarande behövs. När TV-signaler var analog, kan du ställa in en kanal och titta på det, även om signalen var svag. Du skulle bara ha snö i bilden. Men med digitala HDTV-signaler, snöiga bilder är inte ett alternativ. Om signalen är svag, inte kanalen inte visas. Antennförstärkare kan hjälpa till med detta problem.

Instruktioner

1 Köp en förstärkare för din specifika antenninställnings. Om du har en inomhusantenn, behöver du en inomhus förstärkare. Köpa en med den högsta förstärkningen och lägsta signal-till-brus-förhållande. Kontrollera returpolicy i fall det inte fungerar för dig. Inomhus förstärkare är inte alltid effektiva, eftersom de är placerade för nära mottagaren. För utomhusantenner, behöver du en utomhus förstärkare.

2 Montera förstärkaren på grundval av instruktioner. För inomhus förstärkare innebär detta att ansluta koaxialkabeln från antennen till ingången på förstärkaren, och ansluta en separat koaxialkabel från förstärkarutgången till "Antenna i" på TV eller mottagare. Anslut förstärkaren efter kabelanslutningar är säkrade. Justera förstärkningen till max och kontrollera kanalerna för att se om de är synliga.

3 Installera utomhus förstärkare så nära utomhusantenn som möjligt för att få ut det mesta minskning och signalbrusförstärkning. Utomhus förstärkare kommer att ha en inomhus kraftkälla. Ansluter förstärkaren kommer att likna inomhus förstärkaren anslutningen i föregående steg, men kabeln som krävs för att ansluta till mottagaren kommer att vara mycket längre. Koppla bort kabeln från antennen och placera den på förstärkarutgången som den här kabeln redan körs in i huset. Använda en mindre kabel för att fästa antennen till förstärkaringången.