Hur man betala skatt på privata Begagnade Bil erbjudanden

April 17

Hur man betala skatt på privata Begagnade Bil erbjudanden


De flesta stater kräver att du betalar en moms efter att köpa en begagnad bil från en privat säljare. Generellt kan du räkna med att betala skatt när du besöker din statens avdelning av motorfordon att registrera bilen för nya registreringsskyltar i ditt namn. Den exakta process kommer att variera beroende på läget. Till exempel i Kalifornien, du måste besöka en avdelning av motorfordon kontor inom 10 dagar från försäljningen och betala en användning skatt som baseras på moms på California länet du bor i. I Illinois, har du 20 dagar att betala en användning skatt som baseras på årsmodell fordonet om bilen kostar mindre än $ 15.000 eller på försäljningspriset om du har betalat mer än $ 15.000.

Instruktioner

1 Köpa bilen från den privata säljare och ta en undertecknad kopia av titeln överföra ägandet av bilen för dig. Försäljningspriset på bilen ska anges på titeln.

2 Kontakta det lokala kontoret för din statens DMV för att bekräfta att du är skyldig att betala omsättningsskatt vid köp av din begagnade bil. Gå vidare till nästa steg om du är skyldig att betala skatten.

3 Besök DMV och presentera titeln för bilen. Berätta expediten du önskar att betala moms på köpet. Expediten kommer att beräkna skatten för dig. Betala avgiften för att slutföra transaktionen och behålla kvittot.