Hur att tjudra en Verizon BlackBerry

August 5

Hur att tjudra en Verizon BlackBerry


Internetdelning är en process för att använda den trådlösa dataanslutning som din BlackBerry, eller någon smart telefon, har i syfte att ge Internet-åtkomst till en dator. Mobiloperatörer, som Verizon, var alltid angelägna om att idén om tjudra eftersom det innebära påfrestningar på nätet, men under årens lopp bärarna har fäst avgift och data gränser så att de kunde tillhandahålla tjänsten utan att överbelasta nätverket. Tjudra en BlackBerry brukade vara en komplicerad process, men med lanseringen av BlackBerry Desktop Manager 6.0, tar processen bara några sekunder.

Instruktioner

1 Kontakta Verizon kundvård för att säkerställa att du har en uppbindning-aktiverad datatrafik. Om du inte gör det, måste du lägga till planen på ditt konto för att kunna tjudra din BlackBerry. "Mobile Broadband Connect" plan, som Verizon kallar det, har en prislapp på $ 20 per månad från och med 2010.

2 Ladda ner och installera BlackBerry Desktop Manager version 6.0. Dubbelklicka på ikonen för att köra programmet efter installationen, eller om du redan har det.

3 Anslut ena änden av anslutningskabeln till porten på din BlackBerry. Anslut den andra änden till datorns USB-port. Om detta är första gången du har kört programmet, måste du svara på några enkla frågor om din BlackBerry och din användning. Svara på frågorna och klicka på "Finish."

4 Klicka på "Verktyg" längst upp i fönstret och välj "mobilt Internet" från rullgardinsmenyn. Klicka på "profil" rutan i det nya fönstret och välj "Verizon Wireless." Klicka på "OK" när du är klar.

5 Klicka på "Mobilt Internet", som ligger i det nedre vänstra hörnet av fönstret. Ett användnings varning visas; bara klicka på "Anslut" för att fortsätta. BlackBerry träder modem läge och ansluta till Internet, så att du datorn för att komma åt det också.

Tips

  • BlackBerry tjudra planer kommer normalt med nedladdnings lock, så se till att stanna under din ersättning, eller din faktura kan vara chockerande.