Hur man bygger en lyxbil Online

March 13

Lyxbil innebär en mängd olika saker att den moderna konsumenten. Vid ett tillfälle, traditionellt, bara vissa biltillverkare var överväga "lyx" biltillverkare som Mercedes, Jaguar, Audi, Lexus och BMW för att nämna några välkända varumärken. Andra definitioner av lyxbil definierar grundpriset för en modell, vissa anser $ 30.000 och över lyxbilar medan andra anser att basen för att vara $ 40.000 eller $ 70.000. Men, är med förmågan att helt bygga och anpassa bilar på nätet eller via återförsäljare det lätt att ta en Honda, Toyota, Chevrolet, eller Ford-bil eller ens en lastbils och lägga till alla lyx anpassningar till din modell för att skapa en bil att delar många av samma funktioner som en traditionell lyxbil.

Instruktioner

1 Definiera lyxbil för dig själv eller din familj. Lyx kan vara en Jaguar, en cabriolet med plats för en familj, en helt skräddarsydd sportbil, eller din favorit märke och modell med alla anpassningsalternativ som brukar komma standard i traditionella lyxbilar.

2 Skriv ner alla märken och modeller som passar din beskrivning och topp fem till tio viktigare lyx funktioner. Rangordna funktionerna i viktighetsordning, t.ex. mjuk gång, utmärkt akustik, läder, navigationssystem, och sittvärmare.

3 Begränsa din lyx biltillverkare val ner till din topp tre till fem val. Öppna en webbläsare eller flik för varje val. Gå till tillverkarens webbplats för att börja bygga din lyxbil på nätet.

4 Välj märke och modell, lackering och funktioner, interiörfärg och funktioner, och ytterligare alternativ, paket och tillbehör som gör din lyxbil mest perfekt byggd lyxbil för dig och din familj.

5 Spara och skriva ut sidan lyxbil specifikationer och prisuppgift, om sådana finns. Jämför denna lyxbil till de andra som du byggt av dina topp 3 till 5 val.

6 Välj lyxbil som passar din budget, smak, specifikationer, behov och önskemål. Du kan köpa några online via återförsäljare medan i andra fall kan du behöva sitta ner med din utskrift och en säljare för andra tillverkare lyxbils.

Tips

  • Bygg och köpa din lyxbil som du skulle en golfbil eller par designerjeans komma ihåg att du kommer att vara ägare så den viktigaste personen som lyxbil måste passa är dig.
  • Om det finns en 0% att du uppfyller kraven för, sedan använda erbjudandet och avsätta beloppet för inköpspriset för bilen i en penningmarknaden eller säker investering så att du kan göra betalningar och tjäna ränta på de medel snarare än att betala uppriktig.
  • Glöm inte att ta din budget i beaktande när man bygger och köpa din lyxbil på nätet. Se till att bilkostnader-betalningar, försäkring, gas och underhålls är mindre än 12% av din totala nettospendable inkomst enligt finansiella planerare. (Referens 3 gratis online kalkylator).
  • Se till att du fortfarande har din akuta spar kudde av åtminstone fyra till 12 månader av din inkomst kvar efter du betalar för din lyxbil handpenning eller betala kontant för din lyxbil.