Hur du synkroniserar Outlook-uppgifter med din Iphone

August 12

Hur du synkroniserar Outlook-uppgifter med din Iphone


Apples iPhone smartphone kan du synkronisera kalendrar, anteckningar, kontakter och media som lagras på datorn med enheten. Outlook-användare är kvar ute i kylan, men eftersom det inte finns någon standard sätt att synkronisera Outlook-uppgifter med iPhone. Om du vill synkronisera dina Outlook-uppgifter med din iPhone, måste du använda en tredje part ansökan.

Instruktioner

1 Öppna datorns webbläsare och navigera till Toodledo.com. Klicka på "Registrera" knappen, skriver en e-postadress och lösenord i fälten och klicka på "Logga in" för att logga in på ditt Toodledo konto.

2 Öppna datorns webbläsare och navigera till "chromadrake.com." Klicka på länken "Programvara", följt av länken "ToodledoSync". Klicka på "Download" för att ladda ner programmet på datorn. När ansökan är klar nedladdning, dubbelklicka på programmets installationsikonen och följ anvisningarna på skärmen för att installera programmet.

3 Dubbelklicka på programikonen ToodledoSync för att starta programmet. Programmet kommer automatiskt öppna för "Synkronisering" sida.

4 Öppna datorns webbläsare och logga in på ditt Toodledo konto. Klicka på länken till vänster på din Toodledo hemsida på "Kontoinställningar", och skriva ner sekvensen av siffror och bokstäver som anges bredvid "Unique ID" rubrik.

5 Skriv det unika ID som du skrev ned i steg 4 i Synkronisering sida på ToodledoSync ansökan. Klicka på "File" -fliken och välj "Stäng" alternativ från Arkiv-menyn.

6 Högerklicka på den gröna bockmarkeringen i datorns aktivitetsfältet och välj "Manual Sync" alternativ från snabbmenyn som visas.

7 Tryck på "Safari" ikonen på iPhone startskärmen för att starta webbläsaren. Skriv "toodledo.com/slim" i webbläsarens adressfält och tryck på knappen "Go". Ange din Toodledo e-postadress och lösenord i fälten, och knacka på "Logga in" -knappen. Outlook-uppgifter kommer nu att visas i webbläsaren Safari.