Hur man tar bort Car Trim Lim

August 8

Hur man tar bort Car Trim Lim


Bil trim innehåller alla de blanka metallstycken (även kallad krom) som är fästa på fordonet. Denna klädsel ger ett attraktivt utseende till bilen samt döljer eventuella oavslutade kanter av metall. Trimningen typiskt fäst med speciella lim eller skruvar eller en kombination av båda. När du tar bort bilen trim, du också måste ta bort överblivet lim som fortfarande är fäst på ytan av bilen.

Instruktioner

1 Flytta bilen till en väl ventilerad plats, helst utomhus. Sätt på engångsarbetshandskar för att skydda händerna från kemikalier och en mask för att förhindra att andas in ångorna.

2 Öppna en flaska lim rengöringsmedel som är säker att använda på målade ytor. Applicera tre till fyra matskedar av remover till en mjuk trasa tills den är mättad.

3 Tryck på duken till bilen och utplåna alla delar av klistret.

4 Vänta i ungefär 5 till 10 sekunder så att plockaren att börja för att lösa upp limmet.

5 Gnid en ren, torr trasa stadigt mot ytan av limmet tills delar av det börjar lossna. Återapplicera ytterligare remover till tyget efter behov och fortsätta att gnugga tills allt av limmet lossnar av bilens yta.

6 Torka av ytan av bilen med trasan som innehåller den adhesiva remover för att avlägsna eventuella kvarvarande spår.

7 Fyll en hink med en liter vatten och 1 till 2 matskedar diskmedel. Doppa svampen i hinken och pressa svampen försiktigt.

8 Torka av bilen med svamp för att avlägsna alla spår av limmet remover och sedan torka området med en ren, mjuk handduk.

Tips

  • Du kan köpa en speciell suddgummi pad hjul vid en automatisk leverans butik. Fäst hjulet till slutet av en borr, precis som en borr, och tryck plattan mot limmet att polera bort bilen.
  • Adhesive remover finns på auto leverans butiker.