Hur man kan förbättra Bluetooth Reception

August 24

Hur man kan förbättra Bluetooth Reception


Bluetooth är en typ av anslutning som gör det möjligt för elektroniska apparater att kommunicera och dela data med varandra trådlöst. Enheter som ofta använder denna teknik inkluderar mobiltelefoner, tangentbord, huvudet uppsättningar, externa hårddiskar och GPS-navigationssystem. Eftersom Bluetooth kräver signaler att få mottagning, finns det olika saker som kan orsaka störningar. Lyckligtvis finns det sätt att minska detta.

Instruktioner

1 Se till att det inte finns någon metall nära Bluetooth-antennen på elektronisk enhet, eftersom det kan orsaka allvarliga mottagning störningar. Om enheten är en telefon, kan du köpa en telefon fall av plast eller gummi. Om du inte kan hitta antennen på egen hand, handboken som medföljde enheten.

2 Ta bort alla stora föremål från området mellan de två Bluetooth-enheter som du försöker ansluta. Rensa området om möjligt. Dessutom, om du kan, flytta Bluetooth-enheter närmare varandra.

3 Stäng av alla andra enheter som sänder signaler när du använder Bluetooth-elektronisk anordning, som andra signaler kan störa mottagningen.

4 Köpa och installera en mottagning extender speciellt framtagen för Bluetooth. Detta kan fästas på din dator och kan förlänga mottagning för upp till en mil.