Hur installerar jag en vindruta i en 1968 Dodge Pickup?

April 22

Hur installerar jag en vindruta i en 1968 Dodge Pickup?


Som med alla fordon, måste vindrutan på en 1968 Dodge Pickup upprätthållas till en hög standard, eftersom det bidrar till att ge föraren med klar sikt vid körning. Om vindrutan blir repad eller skadad, måste du ersätta eller reparera vindrutan omedelbart på grund av de många risker för att lämna skador oreparerade. Ersättningsprocessen är ganska enkel och kan fyllas av någon med en måttlig kompetens inom mekaniskt arbete. Du behöver hjälp när du tar bort vindrutan från fordonet och sätta in som ersättare.

Instruktioner

1 Skruva loss skruvarna på backsidospeglar. Skjut spegeln och dess hölje från anläggningen fästet. Detta gör att du får bättre tillgång till ta bort vindrutetorkarna genom unclipping torkarna från fästet.

2 Använda ett vasst blad för att ta bort löparen tätning runt vindrutan. Klipp bort alla tätningen och ta bort den från fordonet. Försiktigt bort vindrutan från fordonet. Detta bör göras från insidan av bilen med någon hjälper till att stödja vindrutan från utsidan.

3 Applicera ett tunt lager av tätningsmedel runt kanterna på den nya vindrutan. Placera den nya packningen på skölden så att den tunga delen av packningen är på botten och slitsen är vid sidan av vindrutan.

4 Knyt en nylonlina runt vindrutan och lyft in för att placera på fordonet. Har någon trycker på vindrutan ned från utanför fordonet så vad tätnings sätter på plats. Placera nylontråden tvärs kanterna av vindrutan för ytterligare stöd.

5 Rengör skvätt Dodge för att förhindra skärva av glas eller skräp komma in i ventilationsöppningarna. Rengör vindrutan på insidan och utsidan för att säkerställa maximal synlighet. Återsidospeglar backspeglar.