Hur man laddar ner MP3-filer till en iPhone

February 28

Apple iPhone är en mobiltelefon. Enheten innehåller också funktioner i Apple iPod, vilket gör iPhone en multimediaspelare. iPhone-användare kan hämta sina favoritbilder, video och musik till enheten. För att ladda ner dina mp3-filer, kan du använda iTunes. iTunes är en mediehanteringsprogram som produceras av Apple för iPhone och iPod familj av produkter.

Instruktioner

1 Starta iTunes. Om du inte har iTunes kan du hämta det från iTunes webbplats.

2 Anslut din iPhone till datorn med USB-synkkabeln. ITunes programvaran kommer att känna igen enheten och enhetslistan till vänster i iTunes-gränssnittet.

3 Välj iPhone i den vänstra rutan. När iPhone är vald, kommer iTunes vara redo att synkronisera din musik och göra det möjligt för andra alternativ som hänför sig till själva enheten.

4 Välj sammanfattningen och musik flikar i huvudfönstret för att konfigurera ljudsynkroniseringsinställningar. Sammanfattningsvis kan du välja "Hantera musik och videor manuellt." Eller om du föredrar att låta iTunes automatiskt synkronisera spår läggs till iTunes-biblioteket till din iPhone, välj fliken Musik och välj "Synkronisera musik."

5 Skapa en ny spellista att lägga till dina låtar till. Gå till Arkiv-menyn högst upp i gränssnittet, och välj Ny spellista. Din nya spellista läggs under din iPhone-enhet i det vänstra fönstret. För att nämna din spellista, klicka på orden "Namnlös spelningslista" och använda Backspace eller Delete-tangenten för att ta bort texten och skriv sedan in önskat spellistans namn.

6 Markera spellistan som du vill lägga till dina mp3-filer till. Detta kommer att öppna upp spellistan (och eventuella innehåll) i huvudfönstret i iTunes-gränssnittet.

7 Dra dina mp3-filer från din dator, och släppa dem i spellistan fönstret. Mp3-filer automatiskt synkroniseras till iPhone.