De Fördelar och nackdelar med Flip Phones

November 26

De Fördelar och nackdelar med Flip Phones


Med framväxten av nya stilar av telefoner, flip telefoner blir snabbt kvarlevor från det förflutna. Trots prålig pekskärm och skjutbara telefoner som översvämmar marknaden, flip telefoner erbjuda några grundläggande fördelar på grund av sin enkelhet i design. Om du inte kan besluta om att köpa en flip-telefon eller en touchscreen telefon, finns det några saker att tänka på innan du gör ditt val.

knappsats Protection

Om du är trött på att ständigt "pocket uppringning" slumpmässiga kontakter från din adressbok, kan du vara intresserad av att byta till retro vikbar telefon. Till skillnad från pekskärm och skjutbara telefoner, som alltid har tangentbord eller kontroller exponerade och kan ibland studsa runt i en ficka eller handväska på precis rätt vinkel för att slå den vän du inte prata med, flip-telefoner fysiskt vika för att skydda tangentbordet från någon oönskad användning.

skärm~~POS=TRUNC

Om du har en ny touchscreen telefon, kan du vara lite paranoid att skärmen kommer att bryta om du tappar den, eller att det kommer att repa om det kolliderar med något i väskan eller fickan. Den flip-telefon veck för att täcka skärmen när den inte används, vilket ger skärmen och knappsats ett hållbart skal som är mindre troligt att punkteras eller brytas om den tappas.

Pris

Eftersom flip-telefon är en stil från det förflutna, kan du vanligtvis hitta dem för minst 100 dollar mindre (vid tidpunkten för offentliggörandet) än den nya generationen av skjutbara eller pekskärm telefoner. De flesta mobiltelefon företag erbjuder flip telefoner för gratis eller låg kostnad vid köp av en plan. Om du letar efter ett sätt att spara pengar, är flip-telefon valet för dig.

Slitage

Den enda potentiellt svaga delen av luckan telefonen är dess gångjärn, som lider slitage med tung användning. Till skillnad från telefoner med pekskärm, som inte har några fysiska rörliga delar, kan luckan telefonens gångjärn lossna eller spricka med tiden. Om telefonen öppnas snabbt eller kraftfullt, kan gångjärns bryta, vilket ger den knepig att ersätta telefonen.

Viskning från det förflutna

Eftersom flip telefoner är omodernt vid tidpunkten för offentliggörandet, är det svårt att hitta en flip-telefon med alla klockor och visselpipor av nya touchscreen-telefoner. Även om många flip-telefoner är utformade för att surfa på internet, skärmarna är ofta för små för att tydligt läsa. Knappsatsen kan också vara svårt att använda som ett navigeringsverktyg. Om du letar efter en telefon som kan surfa på Internet med lätthet, kan en större pekskärm telefon eller telefon med ett komplett tangentbord vara ett bättre val.