Hur Synkronisera Samsung Delve med en PC

February 7

Hur Synkronisera Samsung Delve med en PC


Samsung Delve touchscreen mobiltelefon är en smartphone som skapats av Samsung, en elektroniktillverkare som också är känd för sina TV-apparater, digitalkameror och bärbara datorer. Som med alla smartphones, kan Samsung Delve lagra multimediafiler som har överförts från en dator eller annan elektronisk utrustning. Denna fil överförande process kallas synkronisering och kan åstadkommas genom att fästa telefonen till en dator med en USB-kabel och lägga till filer genom ett program, till exempel Microsoft ActiveSync, som är installerat på datorn.

Instruktioner

1 Ladda ner Microsoft ActiveSync från den aktuella Microsofts webbplats och följ instruktionerna för att installera det på datorn.

2 Anslut din Samsung Delve telefonen till datorn med USB-kabeln som medföljer telefonen och slå på den.

3 Öppna Samsung Delve telefonens huvudmeny genom att dubbelklicka på ikonen. Beroende på din dator, kan denna ikon finns på skrivbordet eller i menyn "Den här datorn".

4 Öppna Microsoft ActiveSync och välja vilka filer, mappar eller program från din dator som du vill synkronisera med din telefon. Välj Samsung Delve hårddisk när bad där du vill spara de markerade objekten.

5 Välj "Sync" i ActiveSync-fönstret för att börja synkronisera Samsung Delve mobiltelefon till datorn.

Tips

  • Vissa program på datorn kommer inte att vara kompatibel med din Samsung Delve telefon. Undersök telefonens bruksanvisning eller officiella hemsida innan du försöker synkronisera program.
  • Samsung Delve telefon måste innehålla ett SD-minneskort för att framgångsrikt lagra filer som synkroniserats från datorn.