Hur att inte göra en bil larm går

January 22

Hur att inte göra en bil larm går


Billarm har blivit populära under de senaste decennierna för att avvärja tjuvar och vandaler genom att avge ett högt larm, tuta bilens horn och blinkande bilens ljus. Billarm har blivit allt mer irriterande på gator och i städer, eftersom de kan gå ut regelbundet, om det finns ett hot mot dem eller inte, blir en allmän irritation för alla i grannskapet. Så att veta hur man inte gör en bil larm går ut är viktigt.

Undvik parkerade bilar i allmänhet

Billarm känna av rörelser och personer röra eller gå nära bilen med sensorer installerade i fönstren och hjulhus i bilen. Varje gång någon går nära dessa sensorer - vare sig det är en biltjuv eller en kille bara gå ut med hunden - billarmet kommer arm eller ibland bara omedelbart gå ut. Så hålla sig borta från parkerade bilar i allmänhet, medan irriterande, kommer att bidra till möjligheterna att göra billarmet hålla tyst och faktiskt hjälpa dem att göra sitt jobb, eftersom de går ut så ofta nuförtiden, ingen betalar verkligen uppmärksamhet om bilen är stulen eller inte - de bara vill att ljudet ska sluta. De flesta bilar med billarm är dyra bilar eller har haft stora mängder dyrt arbete för dem, så undvik dem i synnerhet.

Endast arm bilen vid behov

Billarm ägare bör ta mer ansvar när beväpna sina billarm. Om de känner att de behöver en bil larm för att skydda sin bil, så borde det bara vara beväpnade när det är absolut nödvändigt - när de parkera sin bil i en särskilt dålig stadsdel eller om det har varit en hel del bilstölder i deras närhet. Om de bor i en säker omgivning, då de ska vända bil larm off eller lämna den på en inställning (förutsatt att det har det) som just har blinkande larmlampor i bilen på natten. Att göra det verka som om bilen har ett larm på även om det inte är tillräckligt för att avskräcka en tjuv.

Inte får ett billarm

Ett annat sätt att undvika en bil larm kommer ifrån är att inte få en i första hand. Det finns många olika typer av säkerhetsanordningar som du kan köpa för din bil som fungerar lika bra, om inte bättre än din vanliga billarm. Klubben kan bromsa en tjuv eller stoppa honom helt och är billigare än de flesta bil larmsystem. Lo-Jack är en av de bästa systemen för bilens säkerhet, eftersom det kommer att lokalisera bilen överallt där det är och meddela polisen till platsen. Nyare bilmodeller är nästan omöjligt att stjäla, eftersom när bilen startas utan nyckel med en särskild chip i det, bilen kommer ofta bara stänga. Alla är saker att tänka över högljudda billarm.