Hur Wire Ljus till en vippströmbrytare Dim & ljusare

October 20

Hur Wire Ljus till en vippströmbrytare Dim & ljusare


En vippströmbrytare är en idealisk ljusreglering switch för användning med strålkastare. Genom att flytta knäleds fram och tillbaka, metallstift i botten av omkopplaren gör kontakt med en bit metall, initiera strömförsörjningen till strålkastarna. För att installera en knäleds dimmer ordentligt, vara noga med att först bestämma betyget strömförsörjningen, sedan köpa en vippströmbrytare som är kompatibel med motsvarande betyg. När du har rätt switch, installera det som en dimmer i bilen är lätt nog att du kan utföra proceduren själv.

Instruktioner

1 Koppla bort den negativa batterikabeln med hjälp av en spärr och uttag och få tillgång till säkringsdosan. Leta reda på inkommande elkabel för strålkastarna. Ta bort strålkastaren säkringen.

2 Bestäm var du vill installera vippströmbrytare. Skär strålkastare strömkabeln nära den plats med avbitare. Du har nu två kabeländarna att träffas på vippströmbrytare monteringsplatsen.

3 Skala båda ändarna av kablarna med Avisoleringstänger. Fäst ändarna på kablarna till vippströmbrytare stift med hjälp av lod och en lödkolv.

4 Installera vippströmbrytare på instrumentbrädan och fäst vippbrytaren låsmutter med hjälp av en spärr och uttag. Sedan installera säkringen och anslut batteriet.