Hur man skickar en text från ett okänt antal

April 28

Hur man skickar en text från ett okänt antal


Det finns flera alternativ för att skicka textmeddelanden från ett okänt nummer. Du kan göra en webbsökning för online-tjänster som kommer att skicka texter från sina webbplatser så att mottagaren inte kommer att veta hur många som texten skickas från. Istället för att behöva söka på nätet, är ett enklare alternativ för att skicka ett SMS från din e-postadress till mottagarens mobiltelefon transportören portal som är helt gratis för dig att använda. För att göra detta behöver du ett personligt e-postkonto och du behöver veta vem mottagarens mobiltelefon transportören är. Om du inte vet detta kan du göra en sökning efter en av de många webbplatser som kommer att göra tillhandahålla denna information för dig.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren på din dator eller mobiltelefon.

2 Logga in på ditt e-postkonto.

3 Öppna sidan för att skriva ett nytt meddelande.

4 Skriv ditt SMS i meddelandedelen av kompositionen sidan. Kom ihåg att de flesta textmeddelanden inte kan överstiga 160 tecken, så försök att hålla ditt meddelande kort.

5 Skriv in mottagarens 10-siffriga telefonnummer följt av mottagarens mobiltelefon leverantörens textmeddelande adress portal i mottagarens adressfältet. Din färdiga adress ser ut ungefär som "[email protected]"

Tips