Hur man använder Garmin Zumo 550 på en Dirt Bike

May 1

Garmin gör att många olika typer av enheter för konsumenterna att använda. De flesta av dem använder GPS-teknik för att hjälpa människor att få där de behöver gå på olika typer av motorfordon. Till exempel är Garmin Zumo 550 används för att hjälpa dig hitta riktningar medan ridning en motorcykel. I själva verket hänvisar Garmin till det som en personlig motorcykelnavigatorn. Men du kan också använda denna enhet för att hjälpa dig att navigera på en smuts cykel.

Instruktioner

1 Montera U-bult Garmin Zumo 550 till styret av din smuts cykeln. Placera den runt styret och sedan snäva muttrarna. Detta kommer att säkra den till din smuts cykeln.

2 Fäst bottenplattan till fästet för dina Garmin Zumo 550. För att göra detta, måste du skruva de flathead bultar som följde med enheten genom bottenplattan och montera och dra åt med muttrar.

3 Fäst bottenplattan och montera du bara monteras på U-bulten du monteras på styret av din smuts cykeln. Kulan på U-bulten kommer att passa in i botten av fästet. Detta hjälper dig att justera Garmin Zumo 550.

4 Fäll upp spaken på bottenplattan, och sedan knäppa skärmen på din Garmin Zumo 550 på plats. För spaken bakåt för att fästa på skärmen. Dra åt skruven som ligger högst upp på bottenplattan för att se till att skärmen är helt på plats.

5 Använd kompassläge när man rider din dirt bike off-road. För att komma till kompassläget, tryck på "Kör" från kartsidan. Detta kommer att ta upp kompasskärmen.