Hur man tar bort hårt vatten fläckar på en bil

September 18

Hur man tar bort hårt vatten fläckar på en bil


Vatten kvar på bilar från regn, sprinkler eller tvätt kan lämna bakom hårt vatten fläckar, som visas som tråkiga vita ringar på bilens färg eller fönster. Försöker ta bort fläckarna med en våt svamp bevisar fruktlösa, eftersom vatten märken kräver en upplösningsmedel för att lossa knaprig ämne. Rengöringsmedlet måste ha tillräckligt med kraft för att eliminera vattenmärken utan färgen skada på din bil. Med rätt verktyg kan du ta bort hårt vatten fläckar som pricken bilens yta.

Instruktioner

1 Fyll en hink med varmt vatten och 2 msk. flytande diskmedel.

2 Blöt bilen med vatten från en trädgårdsslang. Doppa en svamp i hinken av tvålvatten och torka över huven på bilen. Gnid kraftigt för att ta bort smuts och skräp från ytan.

3 Skölj tvål från huven på bilen. Fortsätt till förarsidan och tvätta och skölj den på samma sätt. Fortsätta att stammen och sedan till passagerarsidan, rengöring och sköljning.

4 Torka hela bilen med mjuka trasor.

5 Fyll en sprayflaska halvvägs med vit vinäger. Avsluta fylla flaskan med kallt vatten.

6 Spray vattenfläckar kvar på färgen eller fönster med ättika lösning. Tillåta ättika att penetrera de varumärken för en minut. Gnid märken från bilen med en ren, fuktig svamp.

7 Tvätta bilen igen efter avlägsnande av de hårda vatten fläckar på bilen.

Tips

  • Vaxa bilen efter att ha använt ättika lösning, eftersom det remsor före vax från färgen.