Hur man laddar ner en Google Map till en Garmin GPS

August 15

Hur man laddar ner en Google Map till en Garmin GPS


Garmin är en ledande tillverkare av GPS-enheter. Trots att enheten visar dig var du är, berättar var du är på väg, och ger dig anvisningar om hur man kommer dit, kanske du vill använda Google Maps. Du kanske är intresserad av att ladda ner eller spara en Google-karta på din GPS-enhet.

Instruktioner

1 Anslut din Garmin GPS-enhet till datorn. Du kommer att behöva göra detta senare, så du kan lika gärna göra det innan du börjar

2 Öppna Google Maps på din dator.

3 Använd kartan för att göra en sökning. Du kan söka efter en adress, ett företag, ett landmärke och mer.

4 När du hittat vad Google Map du vill lägga till GPS-enheten, se upp mot högra hörnet av skärmen. Precis ovanför kartan ser du en länk där det står "Skicka". Klicka på skicka.

5 Vid denna tid, kommer en pop-up-fönster visas på datorskärmen. Just nu är "email" markerat. Vad du vill göra är att klicka på "GPS".

6 Ange i ytterligare information om det behövs, såsom anteckningar och telefonnummer.

7 Klicka här för att skicka.

Tips

  • Välj din GPS varumärke, som är Garmin.
  • Om du har följt ovanstående steg, kommer din Google Map sparas och det kommer att visas på din GPS-enhet. Om du fick ett felmeddelande, den enda anledningen var att enheten inte är ansluten till datorn via USB-kabeln. Om du har ännu att ansluta enheten, kolla upp det nu. Om den är ansluten i, ta bort och sätta in en ytterligare tid för att säkerställa att anslutningen är 100 procent säker.