Hur man bryta sig in Subwoofer

August 31

Hur man bryta sig in Subwoofer


Subwoofer "break-in" är en fråga om viss debatt i bilstereon entusiasten gemenskap. Emellertid har en grov enighet att, särskilt när det gäller subwoofers är konstruerade för hög strömförbrukning, det är nog en bra idé. Dessa subwoofers är byggda med styva interna komponenter som behöver en bit av inbrott innan optimal prestanda realiseras. Dessutom finns det vissa belägg för att låta subwoofer avbrott i ordentligt innan tung användning kommer att förlänga livslängden på subwoofern.

Instruktioner

1 Installera subwoofern enligt specifikation från tillverkaren. Detta inbegriper att säkerställa att sub är monterad i rätt storlek hölje och levereras med rätt mängd uteffekt från förstärkaren driver sub.

2 Välj musik att spela med en ganska tung och kontinuerlig bas innehåll. Det är bäst att ha en jämn belastning på sub när du spelar systemet under inbrott, till skillnad från bas effekter som är sporadisk eller plötslig.

3 Spela din musik endast måttliga nivåer för 10 timmars total förfluten tid innan öka volymen till högre nivåer. För att du håller dig inom dina riktlinjer, köpa en liten anteckningsbok och logga hur mycket tid du spelar din stereo varje gång du är i bilen. När du har nått 10-timmars märke, gå vidare och veva systemet.