Hur man registrerar ett fordon i ett företagsnamn i Florida

June 27

För att registrera ett fordon i ett företagsnamn i Florida, måste du betala avgift som krävs som täcker taggen, skatter, registreringsbevis och validering dekal. Du har 10 dagar efter det att köpa fordonet eller blir bosatt i staten att registrera det, enligt Florida State lag. Försäkringsbevis, tillsammans med den ursprungliga titeln på fordonet, krävs för registrering. Dessutom måste du betala skatt, titel och tag avgift när du registrerar ett företag fordon.

Instruktioner

1 Få en kopia av köpebrevet för fordonet. Dessutom har den ursprungliga titeln för fordonet finns. Delstaten Florida begär en köpe att lista köparens och säljarens namn, inköpsdatum, priset på fordonet och fordonets beskrivning. Har säljaren listan företagets namn som köparen på köpebrevet.

2 Få försäkringen krävs av Florida State lag på fordonet. Den minim mängden försäkring måste du bär på din bil i Florida är $ 50.000 för ansvar för sakskador och personskador skydd för $ 125.000 med $ 250.000 per förekomst enligt Florida Department of säkerhet och Highway fordon hemsida. Men tjänstebilar i allmänhet omfattas av en handelspolitik och har högre gränser ansvar, såsom $ 500.000.

3 Hitta Florida State Department of Motor Vehicle kontor som är lokal till ditt företag. Använd länken i avsnittet Resurs. Klicka på det län där företaget är beläget för att hitta den lokala DMV kontor. Kanske ditt företag ligger i Calhoun County. Därför går du till Blountstown kontor för att registrera ditt företag fordon.

4 Ta köpe, försäkringsbevis och ursprungliga titel till DMV kontoret. Även föra en kopia av företagets verksamhetstillstånd och personnummer. Till exempel använder en Florida ID-kort eller körkort ad legitimation.

5 Ge expediten med de handlingar och begäran om att registrera ert företag fordon. Ge detaljer om bilen och tala om för henne att betygsätta det kommersiella. Betala anmälningsavgiften - baserad på fordonets vikt - att registrera fordonet i företagets namn.

Tips

  • Att misslyckas med att registrera bilen i Florida inom de tilldelade 10 dagar kräver att du betalar brotts avgifter utöver registreringsavgifter.
  • Behåll ditt kvitto för fordonsregistrering som ett företag skatteavdrag.