Hur man tar bort Rökning Fläckar på Car Fabric

March 5

Hur man tar bort Rökning Fläckar på Car Fabric


Rökning är en hälsofara, eftersom de flesta människor är väl medvetna om. Vissa människor är inte medvetna dock av de fula fläckar som rök kan lämna på bilen tyg. Rök fläckar är gulbrun till färgen och minska uppkomsten av det inre av bilen. Ta bort rök fläckar från bil tyg kan göras med hjälp av rätt produkter och metoder.

Instruktioner

1 Fyll en skål eller hink med några droppar mild diskmedel och varmt vatten. Använd handen för att blanda upp tvål och vatten och bildar lödder.

2 Doppa en svamp i hinken eller skål. Vrid ur svampen väl.

3 Skrubba rök fläcken med svamp och tvålvatten. Gå över platsen med en trasa och vanligt vatten för att avlägsna eventuella tvålrester.

4 Tillåta tyget bilen lufttorka. Inspektera tyget för några spår av rök fläcken.

5 Häll glycerin över rök fläcken om tvål och vatten inte ta bort det. Gnid glycerin i tyget med en ren trasa. Göra det möjligt för glycerin för att sitta på tyget under 30 minuter.

6 Tvätta tyget igen med svampen och såpvatten. Gå över tyget med en trasa och vanligt vatten. Blot tyget med en torr trasa för att absorbera fukt.

7 Använd natriumtiosulfat om rök fläcken kvarstår. Natriumtiosulfat kan köpas på de flesta byggvaruhus, pool leverans butiker eller platser där akvarier och fisktankar säljs.

8 Blanda 1 tsk. natriumtiosulfat med en kopp varmt vatten i en skål eller hink. Svamp av lösningen på röken-färgade tyget med en ren trasa eller svamp.

9 Tillåta natriumtiosulfat för att sitta på bilen tyg i ca 30 minuter. Skölj tyget med en trasa och vanligt vatten. Blot tyget med en torr handduk för att avlägsna överskottsfukt.

Tips

  • Även natriumtiosulfat är låg toxicitet, undvika intag eller svälja den. Kontakta din lokala gift control omedelbart om oavsiktligt intag sker.