Så här ansöker Metal emblem till en gastank

March 5

Så här ansöker Metal emblem till en gastank


Lägga metall emblem till din bensintank kan ta din motorcykel från ho-hum till varm, så att du kan anpassa din cykel medan sparka upp sin coola faktor. Du kan lägga till en vintage Harley eller Honda logotyp, ditt favoritlag logotyp, en dödskalle, dina initialer - oavsett emblem du vill. Det är ett enkelt projekt du kan göra själv.

Instruktioner

Ta bort alla befintliga Emblem

1 Parkera din motorcykel utanför, vilket gör att alla befintliga emblem är i direkt solljus. Lämna den i solen under ca 20 eller 30 minuter för att låta värmen börjar mjukna limmet på baksidan av emblem.

2 Blåsa varm luft från din hårtork på emblemet under några minuter. Se till att din hårtork är på sin högsta inställningen. Inte frestas att använda värmepistol för detta ändamål, som en värmepistol intensiva hetta kan smälta eller bubbla din motorcykelns färg.

3 Håll en längd av tandtråd tätt, med en hand som håller ena änden, och den andra handen håller den andra änden. Slip tandtråden bakom emblemet, och använda en fram-och-återgående rörelse för att skära igenom klistret.

4 Spray eller torka klister lösningsmedel på eventuella kvarvarande lim. Låt det sitta i några minuter för att lösa upp limmet. polera försiktigt bort limmet med en mjuk trasa. Upprepa om så behövs, tills alla spår av lim är borta.

5 Ta bort eventuella limrester lösningsmedel med tvättsprit och en mjuk trasa.

Fästa din nya Emblem

6 Håll den nya emblemet till din bensintank och bestämma exakt var du vill placera den.

7 Rengör fläcken med tvättsprit och en mjuk trasa. Området måste vara fri från fett, smuts, olja, vax och lim lösningsmedel, eller den nya emblemet kan inte hålla sig väl.

8 Stick en bit av blå målartejp för att markera en nivå linje där du vill fästa emblemet.

9 Applicera lite lim på baksidan av emblem. Använd en mängd generös nog så att emblemet fäster enkelt och permanent, men inte så mycket att det är överflödigt lim som sipprar ut och gör en röra på din bensintank. Om emblemet är runda och stick sort, helt enkelt dra uppbackning av vid denna tidpunkt.

10 Applicera emblemet till bensintanken. Använd målartejp som din guide för att säkerställa att det är nivå och placeras exakt där du vill ha den. Hålla den på plats under ca 10 minuter för att låta limmet härda. Sedan, för att använda målartejp hålla emblemet på plats under ytterligare 20 minuter för att låta limmet botemedel. Om du har en runda och stick emblem, placera den exakt där du vill ha den första gången, eftersom denna typ av emblem du bara har en chans. Hålla den på plats medan du trycker fast i cirka 30 sekunder.

11 Ta bort målartejp noggrant efter ca 20 minuter. Använd lim lösningsmedel försiktigt bort häftmassa som visar.

Tips

  • Tand-tandtråd metod för att avlägsna emblem fungerar bara på emblem fäst med lim. Om du har en äldre modell eller vintage motorcykel, se till att de befintliga emblem inte är fäst med skruvar eller metall nitar innan du använder tandtråd metoden.