Hur man ändra färgen på Chat Bubbles på din iPhone 4

September 14

Som standard iPhone 4 inte tillåter tema anpassning. Du har fastnat med den typiska färgade pratbubblor om du inte har en jailbreakad iPhone. Med en jailbreakad telefon kan du anpassa temat för den inbyggda SMS ansökan. Du hittar en stor mängd olika SMS bubbla teman i Cydia App katalog redo att installera.

Instruktioner

1 Slå på din iPhone och gå till startskärmen.

2 Tryck på "Cydia" app och gå till avsnittet "Sök". Skriv in "SMS bubblor" i sökfältet och tryck på knappen "Sök". En lista över tillgängliga SMS bubbla ändringar kommer att komma upp.

3 Bläddra igenom SMS bubblan teman för att se vilken du gillar bäst. Vissa modifierings paket inkluderar flera färgade bubblor och bakgrunder. Generellt på temat notering sida hittar du ett alternativ för "Skärm" eller "Smakprov" som låter dig se en bild av vad temat ser ut.

4 Gå till det tema du vill använda och peka på "Install" -knappen i det övre högra hörnet. Tryck på "Bekräfta" och installationsprogrammet tar automatiskt kontroll av att ladda ner temat till din telefon. Du kan installera flera teman och ändringar utan att aktivera dem så att du kan ha dem tillgängliga när du vill ändra tema.

5 Tryck på knappen "Return to Cydia" och sedan avsluta programmet genom att trycka på "Home" -knappen på din iPhone.

6 Tryck på "Inställningar" app på startskärmen och använda fingret för att rulla ner på sidan. Sluta bläddra när du ser "Winter" alternativet. Tryck på knappen för att öppna inställningarna.

7 Tryck på "Välj teman" och välj sedan SMS bubbla tema du vill använda. Om du har installerat flera SMS teman, kan du bara använda en åt gången, så kontrollera du föredrar. Tryck på "Winter" -knappen nära toppen på skärmen.

8 Tryck på "respring" knappen längst upp och ge telefonen en stund för att starta. Flytta reglaget låsskärmen till höger och sedan på "Meddelanden" app. Börja använda det nya temat du har installerat och aktiverat.

Tips

  • Du måste jailbreaka din iPhone för att dra nytta av tema ändringar.
  • Jailbreaking din iPhone ogiltigförklarar service och reparation garanti, så fortsätt på egen risk.