Hur man säljer en icke rinnande bil

August 13

Hur man säljer en icke rinnande bil


Om du har en bröt ned fordon i din uppfart som du vill bli av med eller har någonsin undrat hur man säljer en icke kör bil kommer vi att undersöka några av de tillgängliga alternativen.

Instruktioner

1 Hur man säljer en icke rinnande bil


Quick Fix: Om ditt främsta mål är bara att sätta några tior i fickan och få denna icke kör bil ur vägen, med minsta möjliga krångel då kan du sälja din bil till den lokala skroten.

Ofta du inte kommer att få mycket pengar för din bil, men de kommer till dig och bogsera bilen bort allt gratis.

2 Hur man säljer en icke rinnande bil


Lista det som en dröm: Om Quick fix inte passar dina behov och du vill ta in mer pengar för att sälja av din icke rinnande fordon, lista det i din lokala nätet eller tidningen klassificerad som "A Mekanik Dream" eller en "Far & Son Project." Ofta hittar någon som är villig att betala en anständig summa även för en icke kör fordonet om det fyller ett behov.

3 Hur man säljer en icke rinnande bil


Del it Out: När du säljer en icke kör bil innebär en att göra det mesta av av denna försäljning är att en del ut bilen. Lista det som en bildelar en lång med alla detaljer, dvs märke, modell och år. Du kan bli förvånad över att finna att det finns många människor där ute med fordon som ditt vill ha reservdelar till hands.