Olika typer av signaturer för Texting

August 14

Olika typer av signaturer för Texting


Med hjälp av en signatur på ett textmeddelande är ett sätt att förmedla ytterligare information till mottagaren. Det finns olika typer av signaturer för textning och vissa är mer lämpade för affärsändamål än andra. Medan de flesta mobiltelefoner medger möjlighet att lägga till en signatur, vissa avancerade telefoner kan signaturen för att inkludera HTML och länkar också. Känna till grunderna i när du ska använda vilken typ av signatur och om att inkludera speciella koder kommer att hindra att information i signaturen från att ignoreras eller missat.

Personlig

Personliga signaturer används bland vänner och icke-affärsbekanta. Vanligtvis de är symboler eller fraser som förmedlar något om den enskilde att skicka texten. Slagord, citat och sångtexter är alla bra val för personliga signaturer.

Företag

Affärs signaturer används för att ge ytterligare kontaktinformation, länkar och främja specialerbjudanden. Notering alternativa telefonnummer, faxnummer, e-postadresser, företagswebbadresser eller länkar till reklamartiklar / tjänster finns saker som kan ingå i ett företag signatur.

Text och uttryckssymboler

På någon form av telefon som gör textning, signaturer kan skapas med hjälp av bokstäver, siffror och tangentbord symboler. Tangentbords symboler kan vara anordnad att förmedla extra mening genom att använda dem i en ordning associerad med ett definierat uttryckssymbol eller en symbol som förmedlar känslor. Tangentbords symboler kan också ordnas för att skapa textbaserade bilder såsom rosor eller gitarrer.

Bilder och länkar

Vissa smartphones kommer att möjliggöra tillsats av HTML till signaturen. Med HTML kan användare lägga till klickbara länkar till hemsidan till signaturer och små bilder. Högre slutet mobiltelefoner och smartphones kommer automatiskt att ersätta en uttryckssymbol med tillhörande grafiska bilden. Alla mobiltelefoner kommer att se ett klick och ringa länk om ett telefonnummer till en signatur. Medan HTML-länkar kan erbjuda mycket mer information i en signatur, kom ihåg, den mottagande telefonen måste kunna använda HTML i signaturer för länken ska fungera.