Hur man flyttar musik från en iPod till en iPhone

February 21

Apple iPhone, först infördes av Kalifornien tekniskt bolag i 2007, innehåller bland sina många funktioner en iPod-programmet som tillåter användare att lyssna på deras musik precis som de skulle med en vanlig iPod. Detta är fallet, har många iPhone-användare avstått sina iPods till förmån för transporterar runt bara telefonen. En av utmaningarna i denna övergång, men rör sig musik från din iPod till din iPhone. Genom att använda iTunes i kombination med billig iPod rippning programvara, kan du enkelt flytta musik från din iPod till din iPhone.

Instruktioner

1 Anslut din iPod till datorn och öppna din favorit iPod krusning program, såsom Senuti eller Touchcopy. Välj den musik du vill flytta till din iPhone i programmets huvudfönster för programmet och kopiera den till iTunes. Du kan göra detta i Senuti genom att ställa in "Spara plats" i rullgardinsmenyn till "iTunes Music mapp" i Kopiering rubrik i dialogrutan Inställningar. I Copy klickar du bara på "Kopiera till iTunes" ikonen längst upp i programfönstret.

2 Koppla din iPod och bifoga din iPhone till datorn. Öppna iTunes och välj ditt musikbibliotek i den vänstra kolumnen i programfönstret.

3 Välj den musik som var på din iPod och dra den till ikonen för din iPhone under "enheter" i den vänstra kolumnen. Låtarna från din iPod kommer att överföras till din iPhone.