Min iPhone 2.2 kommer inte synkronisera med Outlook-kalendern

September 27

IPhone synkroniserar e-post, kontakter och händelser från Microsoft Outlook med hjälp av iTunes och kan uppleva synkroniseringsproblem på grund av föråldrad programvara. Apple släpper regelbundet programuppdateringar för iTunes, vilket kan resultera i tillfällig hicka när du försöker synkronisera information mellan iPhone och tredjeparts post hantera program. Uppdateringar för datorns programvara eller iPhone korrigera vanliga synkroniseringsfel, och finns tillgängliga gratis på den officiella Apples supportwebbplats.

Instruktioner

1 Uppdatera din iTunes. Klicka på menyn "Hjälp" i iTunes och klicka på "Leta efter uppdatering", eller klicka på menyn "iTunes" på din Mac-dator och klicka på "Leta efter uppdatering". Klicka på "Uppdatera nu" om det finns en ny version av iTunes som du kan installera programvaran.

2 Uppdatera din iPhone firmware. Anslut dockningskontakten till USB-kabeln till iPhone och datorns USB-port. Kör iTunes, och klicka på "iPhone" -ikonen i fönstret till vänster i iTunes. Klicka på "Sammanfattning" fliken och klicka på "Leta efter uppdatering" att söka efter en ny uppdatering iPhone firmware. Klicka på "Ladda ner och installera" om det finns en uppdatering.

3 Återställ inställningarna iPhone Outlook. Anslut iPhone till datorn via USB-kabel, och klicka på "iPhone" ikonen i sidomenyn iTunes. Klicka på "Info" fliken och avmarkera rutan bredvid "Sync kalender." Klicka på "Apply" för att spara de uppdaterade inställningarna, och klicka på kryssrutan för att lägga till kalendern till iPhone. Klicka på "Apply" för att synkronisera telefonen till iTunes.

4 Återställ iPhone synkroniserings historia. Felaktig information från Outlook kan orsakas av konflikter om kalenderhändelser, men en historia återställning går samman data från Outlook till iPhone. Klicka på "Redigera" och "Inställningar" på iTunes-menyn och klicka på "Devices". Klicka på "Nollställ synkroniseringshistorik" för att sammanfoga data från Outlook. Klicka på "iPhone" -ikonen i sidomenyn iTunes, och rulla ned till botten av fönstret Sammanfattning. Klicka på "Kalendrar" kryssrutan under "Ersätt informationen på denna iPhone" och klicka på "Apply".