Hur man tillbaka Derby Cover på en Sport 2003

September 22

Harley-Davidson för 2003 Sportster modeller används en löstagbar derby lock för att möjliggöra snabb tillgång till motorcykelns kopplingen. Vid rutinunderhåll, måste locket avlägsnas från den primära kedjan lock på vänster sida av motorn för att bibehålla kopplingen och dess smörjande vätska. Medan du tar bort kåpan verkar så enkelt som unbolting den från motorn, måste man vara försiktig för att undvika skador på nya derby locket och dess packning.

Instruktioner

1 Lyft Sport av dess sidostödet och stödja den i upprätt läge, med hjälp av en motorcykel stativ. Låt motorn svalna i minst 30 minuter.

2 Skruva av derby lockbultarna från den primära kedjan kåpan på vänster sida av motorn, med hjälp av en T-27 Torx förare. Dra derby locket och dess packning av den primära kedjan lock för hand.

3 Håll en ny derby packning mot den primära kedjan lock, som vetter mot sidan med orden "Mot Clutch" mot den primära kedjan lock. Skjut packningen på plats, med packningens triangelformade hålet ligger på toppen av derby täck porten.

4 Placera derby täcka den primära kedjan kåpan och skruva fast övre derby-cover bult på plats för hand. Skruva löst de återstående bultarna på plats för hand.

5 Dra åt den översta derby-cover bulten till 100 inch-pounds, med hjälp av en T-27 Torx socket och en momentnyckel. Dra de återstående bultarna till 100 tum-pounds, med hjälp av en T-27 Torx-uttag och en momentnyckel, i en korsmönster för att undvika skevhet locket.

6 Sänk Sport på sidostödet.