Mest sålda motorcykel larm

December 17

Mest sålda motorcykel larm


Nyckeln till att hålla din motorcykel trygg och säker är att utrusta den med ett larm och säkerhetssystem. Det finns ett antal olika stilar av larmsystem som motorcyklar och andra tvåhjuliga motorfordon. Vissa är komplexa och funktionsrika, medan andra är enklare med en motsvarande lägre pris. I slutändan, att välja en motorcykel larm och säkerhetssystem beror på köparens behov.

Datatool S4

En distributör av Datatool S4, Belfort Handel i Sydafrika, touts det som den bäst säljande motorcykel larm i Storbritannien, med nästan hälften av alla motorcyklar i landet sportsligt denna typ av system. Systemet har ett larm och ett system för immobilisering cykeln i händelse av stöld eller manipulering. Systemet består av två komponenter: en kreditkortsstorlek larm och en nyckelbricka som fungerar som en fjärrkontroll. Den Datatool S4 är främst finns i Storbritannien, för cirka 473 $ US som av 2010.

Thor Motorcykel stöldskydd system

Thor Motorcykel stöldskydd är en serie komponenter för att säkra en motorcykel. Det finns flera varianter på systemet, men i allmänhet alla kommer med en chock sensor, 110 decibel siren, blinkande ljus varning, avlägsna sändare nyckelbrickor och en cykel locator funktion. Vissa paket inkluderar en avlägsen starter. Detta system är väl ansedd både för sin enkla installation och för dess relativa billighet, vilket gör det till en av de mest sålda motorcykel larm i USA paket finns tillgängliga för $ 175 som av 2010.

Scorpio Motorcykel Larm

Larm-maker Aritronix har tillverkat en av de bäst säljande motorcykel larmsystem i USA för ett antal år. Scorpio larm kommer i en mängd olika konfigurationer och med en mängd funktioner. På deras grundläggande nivå, Scorpio larm har chock och omkrets rörelsesensorer, tänd oduglig, 120 db sirener och fjärrkontroll nyckelbrickor. Mer avancerade system kommer med funktioner som GPS-enheter och fjärrkontroll tillgång över mobiltelefon nätverk. Priserna varierar från $ 330 till $ 510 för kompletta system.