Hur man använder en John Deere skörde

April 27

Hur man använder en John Deere skörde


John Deere är kanske den enda främsta leverantör av jordbruksutrustning i Nordamerika. I början av 1800-talet, har John Deere sedan producerade hundratusentals jordbruks complimenter och lantbruk som används på gårdar över Förenta Staterna, vissa till och med används över hav. En av de mest använda och användbar för en gård inställning är den John Deere kombinera. Rörelse en av dessa massiva maskiner verkligen bör föregås med lämplig utbildning av en erfaren professionell, men det finns flera riktlinjer att följa för dem som funderar på att driva en.

Instruktioner

1 Förbered John Deere kombinera ett adekvat sätt, var noga med att smörja kugghjulen och lagren och olja kedjorna. Kontrollera hela traktorn för att kontrollera att allt fungerar smidigt innan det i fältet. Se till att batterierna är fulladdade och olja och gas är fulla. I grund och botten, bara köra över hela kombinera med en luskam för att se till att allt är i sin ordning innan det ska användas.

2 Line kombinera upp med det område som du kommer att plöja. Du bör vara medveten om eventuella diken i området så att du inte är försenade när du skördar. När du startar John Deere, se till att rubriken kontrollen fungerar korrekt, eftersom det kan avgöra hur exakt din styrning kommer att bli. Röra sig längs långsamt så att den kombinerar har gott om tid att bearbeta alla inkommande material. John Deere tröskor vanligtvis kommer att ha en indikator som kommer att berätta om säden rännan blir till den punkt där det kommer att igensatt eller inte. Bara kontrollera bruksanvisningen för din John Deere kombineras för att ta reda på om detta är fallet för din.

3 Dumpa bort alla skördat material i transport lastbil när din hopper är full. Återigen, när behållaren är full, John Deere har vanligtvis en indikator för att berätta. John Deere är några av de mest användarvänliga kombinerar på marknaden på grund av alla sina bekvämligheter och speciella funktioner som möjliggör säkrare och mer exakt skörd. John Deere tröskorna kan du dumpa material direkt från tratten in i lastbilen. John Deere kombinera också har möjlighet att genomföra en dump trailer tillsammans med det så att du kan fortsätta skörda längre, men det är inte nödvändigt om du inte har trailern.

4 Placera kombinera på ett säkert ställe när du är klar. Gå över kombinera med en slang eller högtryckstvätt uppsättning på låg, bara att skölja av maskinen. Detta säkerställer att kugghjulen inte fastnar eller fastnat med tiden.