Hur Aktivera en Blackberry 7520 om Boost Mobile

March 4

Hur Aktivera en Blackberry 7520 om Boost Mobile


Boost Mobile kunder har två alternativ för att aktivera en ny mobiltelefon. För att aktivera en ny enhet, kontoinnehavare skall ge SIM, IMEI eller ESN / MEID nummer - en slumpmässig serie siffror och tecken som hjälper till att skilja det från någon annan Boost mobiltelefon - för att starta aktiveringsprocessen. Om du har en dator med tillgång till Internet kan du aktivera din nya BlackBerry 7520 på nätet; annars kan du aktivera din nya BlackBerry genom att kontakta kundtjänst.

Instruktioner

1 Ta din BlackBerry-enheten för att lokalisera antingen ID-nummer och IMEI SIM-kortet eller ESN / MEID nummer.

2 Stäng av telefonen och ta bort locket. Ta ut batteriet ur facket för att lokalisera the15-siffriga IMEI-nummer eller 18-siffriga MEID eller MEID december nummer på dekalen under batteriet. Hämta 15-siffriga SIM-kort nummer, i förekommande fall, från baksidan av SIM-kortet. SIM-nummer börjar vanligtvis med siffrorna, "0008." Alternativt, kontrollera toppen, botten och sidor av din Blackberry ursprungliga rutan för SIM, IMEI eller ESN / MEID nummer.

3 Navigera till Boost Mobiltelefon aktiverings webbsida. Ange SIM-kort och IMEI-nummer i de tomma fälten eller mata in MEID / ESN i den alternativa området. Klicka på "Starta aktiveringsprocessen" och följ anvisningarna på skärmen för att slutföra aktiveringen.

4 Klicka på "Kontrollera din aktiveringsstatus" för att hämta uppdaterade uppgifter om telefonen aktivering. Du måste ange ditt konto PIN-kod och aktiveringsbegäran nummer för att få statusinformation.

5 Kontakta Boost Mobile kundtjänst på 866-402-7366 mellan klockan 04:00 och 21:00 PST från en vanlig telefon telefon. Du kan krävas för att ge ditt konto PIN-kod eller svara på en säkerhetsfråga för att komma åt ditt konto och börja aktiveringsprocessen. Har SIM-kortet och IMEI-nummer eller MEID / ESN-nummer till hands, eftersom du kommer att krävas för att ge denna information för att aktivera telefonen.