Hur man kan förbättra ljudkvaliteten i din iPod

March 7

Hur man kan förbättra ljudkvaliteten i din iPod


IPod, Apples flaggskepp mediaspelare kan spela både musik och film, vilket skapar en bärbar personlig teater upplevelse som du kan ta med dig när du är på språng. Bara för att enheten är liten betyder inte att du inte kan njuta av skarpa diskant och pumpande bas, men det betyder inte nödvändigtvis verkar det här sättet när du börjar använda din iPod. För bästa ljudupplevelse, uppgradera din hårdvara och justera din iPod inställningar för att förbättra enhetens ljudkvalitet.

Instruktioner

1 Bli av med små vita öronsnäckor som ingick med din iPod förpackning. Faktiska hörlurar levererar normalt högre ljud med större omfång. För bästa ljudkvalitet, hörlurar som har en brusreducerande funktionen så att du kan njuta av din iPod-musik utan störande omgivningsljud.

2 Aktivera inbyggd equalizer i iPod för att anpassa iPod ljud att bäst matcha den typ av musik som du lyssnar. Klicka på knappen "Meny" på iPods klickhjul och välj "Inställningar". Klicka på "EQ", som står för "equalizer" och en lista över musikstilar visas. Välj musikstilen som bäst passar den typ av musik du lyssnar på just nu.

3 Haka iPod till en förstärkare eller iPod-kompatibel uppsättning högtalare. Anordningar för iPod har en docka i vilken iPod är insatt. Annars måste du använda en 3,5 mm-till-RCA-uttag. 3,5 mm änden av jacket får in i iPods hörlursuttaget medan den motsatta änden ansluts till förstärkaren eller stereo line-in port. Detta ökar volymen på iPod som hörlurar inte kan matcha, och även tillägger räckvidd och ökar musikens bas.