Hur man optimerar Titta på TV på Internet

March 7

Hur man optimerar Titta på TV på Internet


Webbplats som Hulu göra det lättare att titta på TV i ett icke-traditionellt sätt. Du kan alltid titta på dina favoritprogram live på TV: n eller senare med en DVR-enhet, men du kanske vill ett annat alternativ. Det finns ett antal sätt att titta på TV på nätet förutsatt att du har en dator med tillgång till Internet. Du kan även titta på dessa visar på din fritid, i stället för när visar är levande.

Instruktioner

1 Använd en ny dator med en måttlig till stor skärm och hög kvalitet högtalare. Om du föredrar att ansluta din favorit par brusreducerande hörlurar till datorn. Hörlurar ger en mer engagerande upplevelse eftersom de minskar externt buller, öka din förmåga att fokusera på en TV-show.

2 Städa upp hårddisken för att frigöra utrymme. Ta bort alla gamla program eller filer du inte längre behöver. Töm papperskorgen eller papperskorgen för att säkerställa att filerna lämnar datorn.

3 Ansluta datorn till höghastighets via en kabelanslutning. Trådbundna anslutningar ger snabbare Internet än trådlösa anslutningar. Hulu antyder en hastighet av minst 1,0 Mb / s. Men ju snabbare din anslutning, desto mer kommer du att njuta av din TV-tittande erfarenhet.

Tips

  • Registrera dig för tjänster som Hulu Plus som tillåter dig att visa ytterligare innehåll på nätet. I september 2010, avgiften för Hulu Plus är $ 10 per månad.
  • Det finns många webbplatser som tillåter dig att titta på gratis streaming video, såsom Megavideo. Men dessa webbplatser bryter ofta upphovsrättslagar och kan försätta datorn i riskzonen för virus.