Röstbrevlåda Information för BlackBerry Pearl

March 29

Telefonsvarare tillgång är en funktion som är vanlig som tillhandahålls av leverantörer av mobila tjänster. Röstbrevlådefunktionen för BlackBerry Pearl ger dig möjlighet att spela in din egen hälsning och få tillgång till dina personliga meddelanden från ringer.

BlackBerry Pearl

BlackBerry Pearl (även kallad BlackBerry 8110-serien) skiljer sig från andra BlackBerry smartphones i att den inte har den fulla "QWERTY" tangentbord. I stället erbjuder de produktivitetsfunktioner av BlackBerry varumärke i en smalare handenhet än andra BlackBerry modeller.

röstbrevlåda

Varje gång någon ringer din BlackBerry Pearl, har du möjlighet att besvara samtalet. Om du inte svarar, kommer samtalet att rulla över till mobiloperatörens röst postsystem. Den som ringer hör ett utgående meddelande och sedan har möjlighet att spela in ett meddelande för dig att lyssna på senare.

Voice Mail hälsningar

Din röstbrevlåda hälsning talar till dina samtal när du inte kan. Beroende på vilken mobiloperatör, har du tre alternativ för din röstbrevlåda hälsning: en datoriserad röst ange ditt telefonnummer, en datoriserad röst presentera din egen röst säga ditt namn, eller ett inspelat meddelande som du har gjort.

aviseringar

Varje gång du får ett nytt röstmeddelande på din BlackBerry Pearl, låter telefonen du vet genom att spela en liten ljud och visar en symbol på huvudskärmen. Du kan personifiera anmälan ljud genom att välja "Inställningar"> "Alternativ"> "Profiler".

Lyssna på meddelanden

Om du vill höra nya röstmeddelanden, håller antalet "1" nedtryckt för att aktivera snabbuppringning. Ange en telefonsvarare PIN-kod, om så erfordras. Lyssna på röstmeddelanden och följa systemet uppmanas att spela, spara eller radera meddelanden.