Hur man öppnar en Ford Taurus bil Hood

May 27

Hur man öppnar en Ford Taurus bil Hood


Om du kör en Ford Taurus, kommer du vill vara säker på att du har förmågan att komma in i motorrummet att göra rutinmässigt underhåll. För att komma åt detta område av din Oxen, måste du öppna huven på fordonet. Huvan är en stor metallplatta, som täcker toppen av den främre delen av fordonet

Instruktioner

1 Öppna förarsidans dörr Taurus och sitta i förarsätet. Nå med vänster hand under instrumentbrädan för att hitta huven spärren. Dra huven spärren mot dig för att pop huven upp.

2 Flytta den främre delen av fordonet, precis framför kåpan. Placera handen i utrymmet mellan kåpan och bilen och leta reda på extra spärren. Tryck spärren mot taket på huven och skjut huven upp.

3 Håll huven upp, når ner med den andra handen och dra stag från sin viloplats på toppen av ramen på framsidan av Taurus och placera kroken i ett hål på sidan av motorhuven. Detta kommer att hålla huven från att falla ner.

Tips

  • Huven på Ford Taurus är mycket tung. För att undvika skador, se till att den är ordentligt stagade innan du arbetar under den.