Hur man installerar Power Commander till en Harley Davidson vägkonung

November 18

Hur man installerar Power Commander till en Harley Davidson vägkonung


Harley-Davidson Road kung serien har satt en hög standard. Byggd för lång tid, har vägkonungen V-twin motor en bekväm stol, vindruta och hårda sadelväskor. För att öka kungens prestanda, kan en Power Commander elektronisk bränsleinsprutning controller installeras enkelt att finjustera cykeln makt leverans. För modifierade Road Kings, vars friflytande luftintag och avgassystem kräver en större mängd bränsle för att utföra korrekt, är detta särskilt viktigt. Lyckligtvis kan installera Power Commander vara en av de enklaste uppgraderingar att utföra.

Instruktioner

1 Ta bort den högra ramkåpa att komma åt elektroniska kontrollmodulen (ECM). Ta ECM genom att skruva loss de två fästbultar som håller den på ramen.

2 Koppla ECM från motorcykelns ledningsnätet. Anslut den svarta kontakten från Power Commander modulen i ledningsnätet.

3 Förbered ledningsnätets kontaktdon för montering genom att rengöra den övre sidan av kontakten med den medföljande spritsudd för att avlägsna all olja eller fett. Fästa en remsa av Velcro till den rena ytan på båda halvorna av anslutningsdonet.

4 Avlägsna skyddspapperet från kardborrebanden och montera kontakten på undersidan av batterifacket. Hålla kontakten mot brickan och applicera tryck i 15 till 20 sekunder för att ställa kardborrbandet s självhäftande baksida.

5 Anslut den grå kontakten från Power Commander modulen till ECM. Dra åt ECM fästskruvar för att fästa den på ramen.

6 Säkra Power Commander modulen genom zip-binda det till ECM eller ram. Byt ut höger ramkåpa att dölja ECM och Power Commander modul.

Tips

  • Applicera dielektriskt fett spetsarna på kontakterna för att förhindra vatteninträngning som kan orsaka en elektrisk kortslutning.
  • Läs alla instruktioner som tillhandahålls av Dynojet Research Inc. (skaparna av Power Commander) innan du börjar.
  • Om du inte känner att du kan väl slutföra denna uppgift, har Power Commander installeras av en behörig tekniker.
  • För att förhindra irreparabel skada, inte skära, skarv eller ändra motorcykelns ledningar.