Finns det ett sätt att identifiera den person som ringde min mobiltelefon från sin mobiltelefon?

September 28

Finns det ett sätt att identifiera den person som ringde min mobiltelefon från sin mobiltelefon?


De flesta av de samtal till din mobiltelefon är från vänner, familj eller affärskontakter. Ibland kan du få ett samtal från ett nummer som du inte känner igen. Ifyou inte vill ringa upp numret tillbaka och fråga varför personen ringde dig, kan du använda din forskning färdigheter för att ta reda på vem som ringde din mobiltelefon.

Instruktioner

1 Tillgång till Internet och navigera till en sökmotor som Google, Yahoo eller Bing. I sökrutan anger du telefonnumret med citattecken runt det. Många människor lägger sitt telefonnummer till deras personliga eller företags webbplats som ett kontaktnummer. Om telefonnumret finns på Internet, kommer sökmotorn hitta den.

2 Använd en omvänd mobil uppslags register på Internet. Mobila uppslags register är databaser för mobilnummer. Vissa tar ut en avgift för att matcha ett mobilnummer till ett namn. Gratis mobil register kräver ofta att du ger dem dina personuppgifter i utbyte för att leta upp ett telefonnummer.

Observera att om du använder en gratis mobil register och ange personuppgifter, bör du räkna med samtal från marknadsförare på din mobiltelefon. vet också att du ingått ett databaser för andra individer att söka efter mobiltelefonnummer.

3 Fråga dig personliga kontakter. Eftersom de flesta samtal kommer från personer du känner, be dina vänner och affärsbekanta om de känner igen mobilnummer.

4 Sök din e-post eller SMS för telefonnumret. Många mobila bärare bädda telefonnumret som en del av ett cellulärt e-postadress. Såvida inte den person deaktiveras denna funktion, kan du kanske att spåra namn från alla e-postmeddelanden som skickas från sin mobiltelefon.