Lägga till appar till alias2

September 1

Samsung Alias ​​2 mobiltelefon finns på servicenätet Verizon. Det finns en E-Ink knappsats som dynamiskt ändras baserat på orienteringen av telefonen. Medan Alias ​​2 är inte en smartphone, det erbjuder ett litet urval av spel och program för nedladdning via Verizon marknaden. Lägga till nya program och spel till telefonen kan ske snabbt, utan behov av extern hårdvara eller kringutrustning. De flesta program och spel har en engångsavgift som läggs direkt på din telefonräkning. Lägga till nya program till din Alias ​​2 bör inte ta mer än 10 minuter att slutföra.

Instruktioner

1 Starta din Alias ​​2.

2 Tryck på "Meny" -knappen.

3 Markera "Media Center" från huvudmenyn och tryck sedan på "OK" för att komma in i Media Center-menyn.

4 Markera "Bläddra och Ladda ner" och tryck på "OK". Välj sedan "Hämta nya applikationer." Detta kommer att visa en lista över program och spel som finns tillgängliga för nedladdning.

5 Markera alla program eller spel du vill ladda ner och tryck "OK". Följ instruktionerna på skärmen för att påbörja nedladdningen. När nedladdningen är klar, kommer ett meddelandefönster visas på skärmen. Du kan starta programmet direkt från detta fönster eller komma åt alla dina nedladdade appar genom att återvända till menyn "Media Center".