Hur man tar bort vit vägg Däck

June 8

Hur man tar bort vit vägg Däck


Avlägsnande vitväggen däck liknar avlägsna någon annan typ av däck. Men vita vägg däck lätt repas och missfärgad. Det är viktigt att ta hand när du tar bort vita väggen däck för att minska mängden av repor och skador på de vita väggarna. Det bästa sättet att göra detta är genom att ta bort däcken i ett rent område, med hjälp av stoppning och handdukar för att förhindra att däcken vidrör en smutsig yta.

Instruktioner

1 Flytta bilen till en jämn, ren plats, helst inomhus. Om du måste byta däck utomhus, som i fallet med en punktering, låg flera gamla handdukar på marken nära däcken. Kontrollera att bilen inte körs och parkerings paus är på. Detta hindrar bilen från att rulla iväg när du byta däck.

2 Avlägsna navkapsel från mitten av hjulet med hjälp av den platta delen av däcket järn eller en stor skruvmejsel. Ställ den åt sidan.

3 Lossa muttrarna något med däck järn. Om det behövs, spraya gängor muttrarna med sprutsmörjning för att göra dem lättare att ta bort. Börja med det övre vänstra skruven och sedan flytta till det nedre högra, nedre vänstra och slutligen upp till vänster. Detta fördelar spänningen mellan muttrarna och förhindrar bultar eller hjul från böjning.

4 Palla upp sidan av bilen med hjälp av domkraft. Placera domkraften i ett område av bilen som inte kommer att skadas under trycket. Bilens handbok bör ange korrekt placering av uttaget.

5 Ta bort muttrarna och försiktigt dra däcket bort av axeln, försöker att inte röra den vita väggen av däcken. Ställ däcket vita sidan upp på de gamla handdukar. Om du måste vara utomhus för någon tid, täcker toppen av däck med gamla handdukar för att skydda dem från vägdamm och andra material som kan repa vit finish.

Tips

  • Lagra däcken med en gammal handduk eller presenning mellan däcken för att hindra färgen från att gnida av toppen av ett däck på botten av en annan. Detta kommer också att förhindra gummit från färgning av färg på toppen av däcket.