Hur man bränner en MP3-CD på iTunes

June 8

Hur man bränner en MP3-CD på iTunes


Itunes tillåter användare att enkelt organisera musik- och videofiler. Bortsett från att vara ett effektivt organisatoriskt verktyg, låter iTunes människor att skapa spellistor och bränna skräddarsydda cd-skivor. Du kan skapa ljud-CD, data-CD och MP3-skivor för användning i en MP3-skiva spelare. Om du har en MP3-skiva spelare i ditt hem eller bil, överväga att använda iTunes för att skapa alla dina MP3-skivor.

Instruktioner

1 Slå på datorn och öppna iTunes.

2 Skapa en spellista med alla låtar du vill ha med på din MP3 CD. Klicka på "File" längst upp till vänster i iTunes-fönstret följt av "Skapa spellista." Den nya spellistan kommer att dyka upp i vänstermarginalen i iTunes-fönstret. Namnge spellistan, om du önskar. Du kan också skapa en ny spellista genom att klicka på plustecknet längst ner till vänster i fönstret.

3 Lägg till låtar i spellistan. Använd musen för att välja låtar från ditt bibliotek och dra dem över till spellistan. Fortsätt lägga till låtar tills du är nöjd med innehållet i din CD. En MP3-CD rymmer cirka 150 låtar eller 650 till 700 megabutes av innehåll, beroende på din CD.

4 Sätt in en tom CD-R i datorns CD-R-enhet. Klicka på spellistan för att markera namnet på listan. Klicka på "Bränn skiva" knappen längst ner till höger i iTunes-fönstret. Itunes kommer att ta upp ett fönster som låter dig välja format på CD. Välj "MP3 CD" och klicka på "Burn" knappen för att börja skapa din MP3-skiva.

5 Mata ut MP3 CD från din dator och installera den på din MP3-skiva spelare att testa.

Tips

  • Vissa låtar som köpts via iTunes kan inte brännas på en MP3-CD med iTunes.