2007 Mustang Konvertibelt Alternativ

April 19

Grundläggande alternativ såsom makt dörrlås, fönster och speglar var standard på 2007 Ford Mustang cabriolet. Så var funktioner som fjärr keyless inresa och en CD-spelare. Men det fanns flera alternativ för 2007 Mustang cabriolet. Några av dessa alternativ fanns tillgängliga i ett alternativ endast paket.

Automatisk överföring

2007 Mustang cabriolet levereras som standard med en fem-växlad manuell växellåda. Men de fyra-växlad automatlåda fanns som en fristående alternativ för $ 995.

sidokrockkuddar

2007 Mustang cabriolet kom med vanliga dubbla främre krockkuddar, vilket innebär att bilen hade en krockkudde på vardera sidan av instrumentpanelen. Dock kunde en köpa valfria sidokrockkuddar för $ 380. Dessa krockkuddar kan förbättra sidokrock säkerhet. De är monterade på sidan av framsätena.

läderklädsel

Mustang standard klädsel var tyg, men läder var tillgänglig för $ 695. 2007 Mustang läderklädsel är delvis vinyl, enligt Motortrend.com.

Sport Utseende Option Package

2007 Mustang cabriolet sportiga utseende paketet var en inre utseende paket. Det ingår en läderklädda rattkransen, speciella "sport" pedaler och en "ljus" växelspaken. Sporten utseende paketet kostar $ 345.

Det fanns också en yttre sport utseende paket. Detta alternativ paket kostar $ 295 och inkluderade en sidoremsa dekal och en bakre spoiler.

Shaker Stereo Option Package

Shaker varumärke stereo alternativ paket uppgraderat Mustang cabriolet bas ljudsystem. CD ersattes med en enhet som läser MP3-skivor. Shaker systemets CD-spelare var också en sex-skivenhet i stället för en enda skiva enhet. Det kom med en fjärrkontroll och kostar $ 695.

Traction Control Option Package

2007 Ford Mustang cabriolet inte kommer som standard med dragkraft kontroll eller låsningsfria bromsar. Men dessa två viktiga säkerhets alternativ fanns tillgängliga med antispinn alternativ paket. I paketet ingår även elektronisk bromskraftsfördelning och kostar $ 775.