Hur man WIRE inbyggda högtalare i ett nytt hem

August 5

Hur man WIRE inbyggda högtalare i ett nytt hem


Ett hem-hemmabiosystem kommer att ge din familj med många års underhållning utan att du lämnar vardagsrummet. Från musik och spel till filmer och internet, är en modern hemmabio en komplett underhållning paket. Den bästa tiden att koppla en hemmabiosystemet är under byggandet av ett nytt hem. Vid den punkt i byggprocessen när utformningen är klar, men gips har inte gjorts, kan en hemmabio kopplas med lätthet.

Instruktioner

1 Bestämma placeringen av audiomottagaren och markera de dubbar med en penna. Markera också en idealisk plats för systemets högtalare.

2 Borra hål genom reglarna från mottagaren platsen till högtalarna ställning. borra alltid hålen i mitten av tappen och använd inte hål större än vad som är nödvändigt. Detta kan försvaga strukturen av hemmet. Välj en väg som är åtminstone 12 till 18 inches bort från hemmets elledningar. Dessa trådar kan minska ljudkvaliteten.

3 Mata en högtalarkabeln genom hålen, med början från mottagaren och slutar vid högtalaren. Lämna 3 fötter extra tråd på varje ände för att försäkra att du har tillräckligt för att göra de slutliga anslutningarna. Upprepa detta steg för varje högtalare.

4 Fäst kabeln till reglarna med trådklämmor vid behov. Se till att säkra varje tråd inom 12 inches av dess ände.

5 På mottagarens placering, installera fästet för banan bindande väggplatta. Kör trådarna genom detta fäste och skydd i en påse med slutet tejpade stängs. Detta för att skydda trådarna när gips besättningen arbetar.

6 Skär hål i gips och installera högtalarna enligt tillverkarens anvisningar vid deras förutbestämda platser.