Hur man löser När en iPod är inaktiverad

February 24

Hur man löser När en iPod är inaktiverad


IPod Touch har möjlighet att ställa in ett lösenord för att "låsa upp" enheten. Om du anger fel lösenord för många gånger, kommer iPod inaktiveras under en minut. När fler felaktiga lösenord anges, kommer det att vara låst under längre tidsperioder tills slutligen det kommer inte att du kan ange några fler försök. Utan tillgång till datorn senast användes för att synkronisera med iPod, kan du inte att kunna återställa innehållet. Detta är tänkt att vara en skydd mot piratkopiering av musik i händelse av en stulen iPod Touch.

Instruktioner

1 Anslut funktionshindrade iPod i datorn senast synkroniseras med iPod. Med hjälp av en annan dator kommer fortfarande att låta dig återställa iPod, men du kommer att förlora dess innehåll. Om det är det enda alternativet, anslut den till en annan dator.

2 Öppna iTunes och klicka på iPod Touch under "Enheter" header. Klicka på "Återställ" under "Sammanfattning" -fliken. IPod kommer att utplånas av data och dess programvara kommer att installeras. Under denna process lösenkoden också kommer att återställas och stängs av.

3 Vänta tills återställningsprocessen att slutföra och lämna iPod Touch inkopplad. Du kommer att ha möjlighet att synkronisera och fylla iPod med innehållet från den här datorn. Välj att synkronisera och med den ursprungliga datorn, kommer du att ha allt det ursprungliga innehållet. Ställ in iPod som en ny enhet om du använder en annan dator.

Tips

  • Skriv ner ditt lösenord och förvara den på ett säkert ställe för att undvika att glömma det.